Acasa rss 1asig Un tramvai a deraiat în Piața Presei, din Capitală

Un tramvai a deraiat în Piața Presei, din Capitală

scris de C.S.
2 afisari

Un tramvai al liniei 41 a deraiat, dimineaţă, în apropiere de capătul de la Piaţa Presei Libere. Circulaţia a fost întreruptă timp de o oră şi jumătate.

Un tramvai a deraiat în Piața Presei. (foto: Mediafax)

Tramvaiul, care venea dinspre cartierul Ghencea, a deraiat în zona ultimului macaz, înainte de schimbarea sensului de mers la capătul de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere. În momentul deraierii, burduful care delimita două dintre vagoanele tramvaiului s-a rupt.

Echipele de intervenţie ale RATB au repus pe linie tramvaiul deraiat în jurul orei 09.00, în apropierea capătului de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere, acesta fiind dus la depou.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, a fost reluată în jurul orei 10.30.

Tonescu a precizat că linia de autobuze 641, introdusă în circulaţie după deraierea tramvaiului, va fi păstrată până când tramvaiele liniei 41 vor ajunge să circule în intervalele normale de timp.

Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult