Acasa Actualitate-InternaSocial Un tramvai a luat foc in Capitală. Patru pasageri au ajuns la spital

Un tramvai a luat foc in Capitală. Patru pasageri au ajuns la spital

scris de D.P.
19 afisari

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală. Doi oameni au făcut atacuri de panică, iar alţi patru pasageri au suferit entorse la picioare după ce au încercat să sară din tramvaiul aflat în mers, când au văzut că de sub vehicul iese fum. Cele patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la spital. În urma incidentului, circulaţia rutieră a fost blocată pe bulevardul Timişoara.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru News.ro că pasagerii duşi la spital au suferit entorse după ce au încercat să sară din tramvaiul aflat în mers, când au văzut că de sub vehicul iese fum.

Patru pasageri din tramvaiul care a luat foc pe bulevardul Timişoara din Capitală au fost transportaţi cu ambulanţele la spital după ce au acuzat dureri la picioare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a precizat că doi dintre pasageri au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

„Pentru acordarea primului ajutor la faţa locului şi pentru transportul la spital au acţionat trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov”, a adăugat reprezentantul ISU.

Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce tramvaiul liniei 25 era în mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital.

„Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi vor fi transportate la spital. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp”, a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

În urma incidentului, circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri ale bulevardului Timişoara. De asemenea, a fost blocată şi circulaţia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 şi 35. RATB a anunţat pe pagina de Twitter că circulaţia tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ o jumătate de oră. Reprezentanţi regiei nu dau, însă mai multe detalii despre cauza defecţiunii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult