Acasa Actualitate-InternaSocial Un vasluian si-a taiat penisul dupa ce s-a certat cu sotia si amanta

Un vasluian si-a taiat penisul dupa ce s-a certat cu sotia si amanta

scris de Ziua Veche
75 Afisari

Un barbat in varsta de 45 de ani, din localitatea vasluiana Untesti, a ajuns, marti dupa-amiaza, in stare grava la spital, dupa ce si-a taiat singur, luni, atat penisul, cat si scrotul in urma certurilor avute cu sotia si amanta. Incredibil, omul a supravietuit 24 de ore, pana cand a fost preluat de Ambulanta.

Cei care au anuntat Ambulanta au fost colegii de serviciu ai barbatului de la o ferma viticola din localitatea Averesti, judetul Vaslui, locul unde, de altfel, au descoperit organele amputate intr-o pereche de pantaloni aruncata sub un pat. Cunoscut cu probleme psihice, vasluianul nu a anuntat pe nimeni, luni seara, ca si-a taiat organul genital si scrotul, rezistand pana a doua zi cand colegii lui de serviciu au gasit urme de sange in camera unde si le-a amputat, informeaza Mediafax. „Noi am fost anuntati la numarul de urgenta 112 de catre un coleg de serviciu al barbatului, speriat de sangele gasit prin ferma. Desi pare greu de crezut, pacientul era constient si stabil atat hemodinamic, cat si respirator atunci cand a fost preluat de ambulanta de la ferma din Averesti. Ulterior, dupa ce autosanitara a plecat spre spital, am fost anuntati ca s-au gasit organele taiate, aruncate undeva sub pat intr-o pereche de pantaloni”, a declarat, marti, Ana-Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui. Potrivit sursei citate, din discutile purtate cu pacientul imediat dupa preluarea de la ferma, acesta „a marturisit cadrelor medicale ca a recurs la gestul extrem de a-si taia penisul si scrotul dupa ce s-a certat cu sotia si amanta”. Preluat si transportat, pe rand, la doua spitale din judetul Vaslui, barbatul a fost transferat, in cele din urma, la Sectia de Urologie a Spitalului „Dr. I. C. Parhon” din Iasi pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS