Acasa Actualitate-InternaSocial Unde mergi la plaja in septembrie

Unde mergi la plaja in septembrie

scris de Ziua Veche
0 afisari

Pentru cei care nu si-au permis pana acum sa-si ia o vacanta, septembrie vine cu oferte avantajoase nu doar pe litoralul romanesc, la munte ori in statiunile balneare, ci peste hotare. Mai precis, in tari in care este in continuare cald si bine, precum Grecia, Turcia si Tunisia. Preturile au mai scazut iar variantele de cazare cu mese incluse sau fara sunt atractive din punct de vedere financiar.

 

Astfel, un sejur de opt zile la un hotel de 3 stele din Hanioti, Grecia, in regim de demipensiune, costa 139 de euro de persoana sau 189 de euro, pentru cei care aleg un hotel in Kallithea, tot cu doua mese asigurate zilnic. Cu 309 euro poti sta sapte nopti, la un hotel clasificat la 5 stele, din Paralia Katerini, ori cu 249 de euro de persoana daca optezi pentru 4 stele, in aceeasi statiune, tot in regim de demipensiune. Preturile, valabile pentru plecarile din 11 septembrie, nu includ transportul dus-intors cu autocarul, care variaza intre 60 de euro (pentru plecarile din Bucuresti) si 80 de euro de persoana (pentru plecarile din Bacau, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Focsani, Iasi si Tg. Mures) si nici asigurarea de sanatate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult