Acasa Actualitate-InternaSocial Unde poate fi văzută Realitatea lui Ghiţă şi cum s-au împărţit vedetele între cele două televiziuni

Unde poate fi văzută Realitatea lui Ghiţă şi cum s-au împărţit vedetele între cele două televiziuni

scris de D.S.S.
6 afisari

Televiziunea RTV, controlata de Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea TV, se poate receptiona pe UPC si Dolce, fiind „liber la preluare”, in urma cautarii, si pe platforma digitala Digi, potrivit unui comunicat postat pe site-ul rtv.net.

In mod concret, postul RTV poate fi urmarit pe platforma digitala Dolce, detinuta de Romtelecom (programul 257), si in reteaua UPC (programul 403).Totodata, potrivit comunicatului, postul RTV poate fi vazut pe platforma digitala Digi, detinuta de RCS&RDS, in sensul ca fiind „program liber la preluare” poate fi vizionat de cei care il cauta pe satelit. Semnalul RTV este ridicat de Eastern Space Systems la satelitul Thor 6. Thor este si unul din satelitii folositi de platforma digitala Digi, acesta fiind explicatia pentru care abonatii la Digi pot sa receptioneze si RTV, la o scanare a frecventelor de satelit.Pe de alta parte, emisia RTV poate fi urmarita si live pe internet, pe site-ul televiziunii.

Televiziunea RTV emite din sediul din Piata Presei Libere, unde sunt amplasate fostele studiouri ale postului Realitatea TV, al carui manager a fost pana de curand Sebastian Ghita. De altfel, si programul difuzat pe RTV este realizat de o parte a echipei Realitatea TV. Potrivit rtv.net, din cei care au ramas in echipa lui Sebastian Ghita fac parte Corina Dragotescu, Cristina Sincai, Laura Chiriac, Catalin Striblea si Simona Gheorghe.

In acelasi timp, televiziunea de stiri Realitatea TV, detinuta de Elan Schwartzenberg, continua sa emita pe toate retelele de cablu si satelit din tara, la fel ca pana in prezent. De altfel, postul Realitatea TV este unul obligatoriu la retransmisie pentru operatorii de cablu din Romania, facand parte dintre televiziunile incluse in pachetul „must carry”, dupa cum se arata pe site-ul Consiliului National al Audiovizualului (CNA).Pe de alta parte, postul Realitatea TV a inceput sa emita, duminica, la ora 18.00, dintr-un nou sediu, cel din cladirea Willbrook, televiziunea fiind coordonata de Sorin Enache si Sergiu Toader. Potrivit Schwartzenberg, telespectatorii pot sa vada in continuare Realitatea TV asa cum s-au obisnuit, in grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania. „Realitatea TV este in acelasi loc pe telecomanda”, a explicat Schwartzenberg.In prezent, din echipa lui Elan Schwartzenberg de la Realitatea TV fac parte, printre altii, Mihai Tatulici, Melania Medeleanu, Adriana Nedelea.

De altfel, si presedintele Traian Basescu s-a amuzat, luni, pe subiectul celor doua televiziuni, Realitatea TV si RTV. Astfel, acesta a intrebat-o, razand, luni, pe jurnalista de la Realitatea TV, care dorea sa-i adreseze o intrebare, de la „care” Realitatea este, ca intelege ca „sunt doua”, adaugand: „cu cat mai multe televiziuni, cu atat mai bine”

6 comentarii

remi 25-10-2011 - 08:53

Divide et impera !!Incontinuare acest dicton latin e prezent in viata publica a romanilor.Prin divizarea realitatii bashina a mai facut un pas spre…Spre ce?Ce mai vrea bashina dupa ce a condus tara 10 ani ?Cum a condus-o ,stim toti care am trait in ea. In afara de ura ca nu a putut sa distruga opozitia nu am mai vazut nimic la el.Daca folosea energia catre ceva pozitiv,nu era mai bine?Intreb si eu…Mai bine pt.prostime,ca mai bine pt. el si pt apropiatii lui a fost,desigur.

Ciu Huhu 25-10-2011 - 20:06

Astia doi sint doua lichele, ghiciti de ce nationalitate foarte cunoscuta in toata lumea pentru hotia si rapacitatea ei imensa …???

Ciu Huhu 25-10-2011 - 20:07

PS. Nu-s romani.

H2SO4 26-10-2011 - 04:14

dat tU ce esti bre?, ca dupa cum scrii agramat se pare ca ai invatat limba romana la 33 de ani!!

Ciu Huhu 27-10-2011 - 02:51

Reciteste-ti comentariile tale foarte agramate si re vei rusina, io-s doctor in limba romana fata de tine evreule!

Ciu Huhu 27-10-2011 - 02:53

Corectare : te vei… nu re vei…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult