Acasa Actualitate-InternaSocial Unde se află prima policlinică gratuită

Unde se află prima policlinică gratuită

scris de L.M.
1 afisari

Persoanele fără adăpost, cele neasigurate şi cele care au un venit redus pot beneficia de investigaţii medicale gratuite la prima policlinică socială gratuită, care a fost inaugurată în Bucureşti.

Policlinica socială Regina Maria – deschisă de fundaţia cu acelaşi nume, în parteneriat cu Primăria Capitalei – oferă servicii medicale de medicină internă, laborator, oftalmologie, cardiologie, stomatologie, ORL, dermatologie, ecografie şi mică chirurgie.

„Numai în Bucureşti există peste 2.400 de persoane fără adăpost, declarate, iar aproximativ 100.000 de oameni nu beneficiază de asigurări medicale. Cu toate acestea, nu a existat, până în prezent, o policlinică socială care să acopere această nevoie reală”, a declarat coordonatorul Fundaţiei Regina Maria, dr. Wargha Enayati, citat de money.ro.

Medicii care îşi vor defăşura activitatea în cadrul policlinicii fac parte din Reţeaua privată de sănătate Regina Maria şi nu vor fi remuneraţi pentru activitatea la policlinică„, a spus Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Policlinica se află in zona Dristor – rondul Baba Novac.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult