Acasa Actualitate-InternaSocial Unde și cȃnd va fi ȋnmormȃntat Dinu Patriciu

Unde și cȃnd va fi ȋnmormȃntat Dinu Patriciu

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Omul de afaceri Dinu Patriciu urmeazǎ sǎ fie ȋnmormȃntat sȃmbǎtǎ, 30 august, de la ora 11, la Cimitirul Bellu din București.

Unde și cȃnd va fi ȋnmormȃntat Dinu Patriciu (foto:proalba.ro)

Unde și cȃnd va fi ȋnmormȃntat Dinu Patriciu (foto:proalba.ro)

Anunțul a fost fǎcut de familia omului de afaceri ȋntr-un comunicat de presǎ remis de mediafax, ȋn care se preciza cǎ „Pentru a onora amintirea lui Dinu Patriciu, cu decenţă şi discreţie, familia solicită înţelegerea tuturor celor care doresc să participe la slujba memorială”. Ȋn comunicat se mai menționeazǎ cǎ sicriul, purtând trupul neînsufleţit, va fi transportat de la Londra şi apoi depus, în seara zilei de vineri, la Capela Cimitirului Bellu, unde se va desfăşura şi ceremonia funerară.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. Familia omului de afaceri a anunțat atunci cǎ  „Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile”. Dinu Patriciu suferea de mai mulţi ani de cancer, ȋn decembrie 2012, el fiind supus unui transplant de ficat.

Dinu Patriciu, fondator al PNL şi cel care a înfiinţat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită şi vândută vreodată de un antreprenor român, a fost prezent patru ani consecutiv în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume. Patriciu a avut afaceri în domeniile petrolier, bancar, imobiliar şi media. Omul de afaceri deţinea active imobiliare în Germania, Suedia şi Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro în mijlocul crizei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult