Acasa Actualitate-InternaSocial Unde va organiza Primăria Capitalei evenimente de Sărbători

Unde va organiza Primăria Capitalei evenimente de Sărbători

scris de C.S.
15 afisari

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, programul manifestărilor care vor avea loc la București în perioada sărbătorilor de iarnă, precizând că vor fi organizate evenimente în mai multe zone de interes, urmând ca Centrul Vechi să fie împodobit „în mod deosebit”, iar spectacolul de Revelion și focul de artificii să aibă loc în Piața Revoluției.

targ craciun bucuresti„În Centrul Vechi este primul în an în care, după ce m-am întâlnit cu oamenii de afaceri care activează acolo, împreună organizăm sărbătorile din această zonă de patrimoniu. Acest obiectiv turistic va fi împodobit în mod deosebit în acest an și, în premieră, toate cafenelele, restaurantele vor avea voie să iasă în fața lor cu produse tradiționale. (…) La Ateneu, în Piața Enescu vom avea încă o zonă de atracție (…), un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundația Renașterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România ca un mic gest de prețuire pentru ele și ca o atragere a atenției să aibă grijă de sănătatea lor”, a declarat Firea, la Digi 24.

În ceea ce privește Revelionul, primarul general al Capitalei a arătat că va consta într-un „spectacol amplu de artificii” în zona Piața Enescu, care se va uni cu Piața Revoluției rezultând o zonă cu o capacitate de peste 50.000 de persoane.

Gabriela Firea a explicat că este vorba de un nou concept de abordare a evenimentelor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind vorba de patru zone de atracție și nu doar de una singură, ca până acum.

Potrivit edilului, pe lângă Piața Revoluției și Centrul Vechi, evenimente vor mai fi organizate la Universitate și în Piața Constituției.

„Pe lângă Universitate, unde în continuare vom organiza evenimente și vom avea brad împodobit și posibilitatea de a se achiziționa cadouri de Crăciun, dulciuri și de a organiza spectacole, (…) la Piața Constituției vom avea peste 120 de căsuțe unde se vor vinde produse tradiționale, un patinoar în aer liber, casa lui Moș Crăciun, renii lui Moș Crăciun, foarte multe zone, terase pentru ca bucureștenii și turiștii să se simtă exact ca la Viena sau mai bine”, a adăugat Firea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS