Acasa Actualitate-InternaSocial Ungaria: Un romȃn mort și doi rǎniți ȋntr-un accident rutier

Ungaria: Un romȃn mort și doi rǎniți ȋntr-un accident rutier

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Un român a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, în direcţia Budapesta – Slovenia.

Ungaria: Un romȃn mort și doi rǎniți ȋntr-un accident rutier (foto: 123rf.com)

„Consulatul General al României la Szeged a fost informat cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, pe raza localităţii Siofok, judeţul Somogy, în ziua de 1 septembrie 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români. Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident”, infomează MAE, potrivit mediafax. Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M7, în direcţia Budapesta – Slovenia, când a intrat frontal într-un camion care circula regulamentar.

„Şoferul nu a fost rănit, însă, în autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, dintre care unul a decedat iar ceilalţi doi au fost răniţi. Oficiul consular păstrează permanent legătura atât cu cetăţenii români implicaţi în accident şi familiile acestora, cât şi cu autorităţile locale, şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor”, se mai arată în comunicatul MAE. Tot duminică, MAE informa că patru români au fost implicaţi într-un accident grav de circulaţie pe autostrada M43 din Ungaria, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul a adormit la volan, trei dintre români aflându-se internaţi la spital, cu leziuni foarte grave. Trei români au murit şi 18 au fost răniţi într-un accident produs vineri dimineaţă, în Ungaria, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult