Acasa Actualitate-InternaSocial Universitatea Bucureşti îşi suspendă cursurile şi examenele

Universitatea Bucureşti îşi suspendă cursurile şi examenele

scris de C.S.
16 afisari

Cursurile şi examenele programate miercuri şi joi de Universitatea Bucureşti vor fi suspendate, a anunţat conducerea instutuţiei de învăţământ. Decizia a fost luată după ce Capitala a rămas sub avertizare tip COD PORTOCALIU de ninsoare şi viscol.

Universitatea Bucureşti îşi suspendă cursurile şi examenele.

Conducerea Universităţii Bucureşti a hotărât să suspende cursurile şi examenele având în vedere condiţiile meteo nevaforabile anunţate pentru următoarele zile şi traficul îngreunat, care ar putea împiedica studenţii din provincie să ajungă în Capitală.

Examenele şi cursurile stabilite pentru aceste zile vor fi reprogramate de comun acord între cadrele didactice şi studenţi.

Marţi au fost suspendate cursurile la Universitatea din Piteşti, Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), ultimele două din Bucureşti.

Bucureştiul şi 14 judeţe din sudul şi estul ţării vor fi, miercuri, între orele 06.00 şi 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judeţe a fost emisă o avertizare cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa.

Miercuri vor fi sub avertizare cod galben de viscol judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj şi Mehedinţi, precum şi jumătatea de nord a judeţelor Dâmboviţa şi Argeş.

18 comentarii

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 00:39

TREBUIE INCHIS PARLAMENTUL

Pe perioada de iarna e greu, plus ca pun numai taxe, asa ca sa stea dracu acasa si sa nu incurce treburile tarii si circulatia.

ValVerde 29-01-2014 - 00:48

Basescu presedinte pe viata !!!!

Parlamentarii la ocna !!!
(sau la mina, la Rosia Montana, chiar si la gazele de sist, dar sa le scoata cu tarnacopul ca e mai ecologic !)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-01-2014 - 02:08

A se arunca dupa folosire!

Cam asa se intampla cu toti oamenii presedintelui …. cand nu-i mai sunt de folos ii arunca peste bord

http://baselandia.files.wordpress.com/2014/01/azi-maine.jpg?w=645

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 02:35

Cu Basescu nu trebuie sa exageram, caci nu s-a ridicat sa vina sa demonstreze alaturi de eroii ecologici care s-au sacrificat sa protesteze zile si saptamani in sir.

Se spune ca, pe cand era marinar, a spus niste bancuri rele pe seama balenelor, cu martori in toata regula. Deci nu are simtirea ecologica necesara.

Nu m-ar mira sa aud ca il doare in pix de delfini si de albine, parca vad ca-si cumpara tone de ingrasaminte CHIMICE, si poate inca si mai rau, niste OTRAVURI contra gandacilor, acolo la tarlaua lui cea nou cumparata.

ValVerde 29-01-2014 - 03:12

1. Basescu nu s-a dus sa demonstreze ca trebuia sa-si pazeasca scaunul de presedinte; cum nu-i atent, cum sare Antonescu sa se aseze si el putin…zice lumea ca el doarme, dar ne vicleneste pe toti. E dibaci. Basescu s-a prins, si am auzit ca acum si-a luat olita in birou, sa nu mai trebuiasca sa iasa pe coridor.
Dar daca il punem presedinte pe viata, sa vezi cum da cu sutu in buldozer si se scuipa cu jandarmii…!

2. E foarte adevarat cu balenele, dar pe atunci ii pacalea pe cei de la Securitate, ca erau colegi. Balenele sunt apolitice, ceea ce pentru comunisti inseamna ca sunt impotriva lor.
Basescu le-a injurat ça sa-i dea bine la dosar si sa nu-l agate cu cele 47 perechi de blugi. De atunci s-a pocait si am auzit ca vorbeste frumos cu balenele.

3. De delfini nu stiu, sunt cam micuti pentru el, cind e cu damfu’n nas si s-ar putea sa nu-i vada. Cu albinele e adevarat, ca albinelor nu le place mirosul de alcool si Basescu o ia ca afront personal.
Ce tu crezi ca el chiar o sa se faca agricultor?
Sunt prafuri ca sa-i adoarma vigilenta lui Antonescu.
Il facem presedinte pe viata si ai sa vezi ca o sa reimpadureasca terenurile alea si o sa faca o ferma naturista de tzantzari.

urbos 29-01-2014 - 03:31

Talamba ca si ailalta, tot pe puncte. Cacatu dreacu de prost. Hahaha!

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 03:42

a venit asta bivolu sobru negru de tot de zici ca e la costum si isi pune flatulenta pe aici, a imputit rubrica de comentarii rau de tot cu aceasta basina.

dar de ce se rade ca ruda mai domestica, nu inteleg

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 03:49

@ ValVerde

Problema cu vinul ai punctat-o foarte bine, pai la cate sticle se arunca, si cata energie fosila se foloseste pentru fabricarea unei sticle, chiar fara nici un fel de cultura grinpis, si tot realizeaza omu cate milioane de tone de ceodoi se arunca in aer.

Oare de ce nu se utilizeaza burdufuri sau butoiase, le speli frumusel si le refolosesti, razesii lui Stefan cum faceau?

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 04:04

ValVerde, am sa te rog sa-i transmiti lui Huhu asa – MOMENTUL ESTE COPT PENTRU ANTONESCU – a venit vremea sa inceapa iasa la rampa cu cate o declaratie azi, una maine, in sensul de „sa traiti bine”.

Adica sa transmita cetateanului ce bine o sa dreaga ca dregator-maximus, cat de drept si impartial va fi (poa sa zica chiar si „huo PNL” ca sa se vada ca e cu tara).

Dar sa nu uite sa scuture din cap ca sa-si dea freza pe dupa ureche, caci gestul lui cu mana este prea dulceag, ori e barbat ori ce dracu, pai nu?

Antibasistul 29-01-2014 - 05:59

Mai bine ai avea grija de freza chiorului chel!

ValVerde 29-01-2014 - 06:50

Razesii nostri si seful lor, Stefan, aveau constiinta civica si erau foarte grinpis-isti !

Nu au vrut sa exploateze gazele de sist si nici aurul lui Burebista pentru ca ei stiau ca Moldova nu e a starbunilor lor, nu e a lor….etc (intreaba-l pe Neacsu)

Pe de alta parte, citi razesi imparteau acelasi burduf ?

Oare se spalau pe dinti ?
Herpes, hepatita, galci ???

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-01-2014 - 02:46

EXCEPTIONAL .
Model Haiti , prezident Duvalier !

Pungescu Gazian 29-01-2014 - 02:56

El credea ca eu sunt pentru Basescu presedinte pe viata, si exagera tocmai ca sa ma persifleze. Dar eu sunt contra la mai mult de 4 sau maximum-maximorum 5 mandate.

Insa cu ocnasii a nimerit-o bine, pai daca ne gandim numai la Ridzi, Antenescu, ca dica 50% nu sunt penali din furturi si trafic de influenta, iar restul petru prostie totala dovedita cu taxe si legi anapoda?

In concluzie – are dreptate cu penilimentarii si senatohotii, dar cu Basescu nu prea. Pai stii tu ce ditamai amprenta de carbon are Basescu?

Antibasistul 29-01-2014 - 06:02

Parlamentarii la ocna?
Tu la ocna tembelule, cu parlamentarii basiști!

ValVerde 29-01-2014 - 06:45

Basescu presedinte pe viata !!!
URAAAAAA !!!!!!

Antibasistul 29-01-2014 - 08:49

Basescu la închisoare pe viață!!!!!!
HUUUUOOOOO!!!!!!!!!!!!

UnUL 29-01-2014 - 09:52

Bășinel, ia un rudotel !

UnUL 29-01-2014 - 08:04

Bășinel, nu te-ai convins că că pe lângă actualul parlament cei 40 de hoți ai lui Ali Baba erau niște tipi cumsecade, corecți și cinstiți?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult