Acasa Actualitate-InternaSocial UNSR se solidarizeaza cu profesorii

UNSR se solidarizeaza cu profesorii

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) le cere studentilor din toata tara sa se solidarizeze cu cadrele didactice in greva si sa nu intre la cursuri joi, 22 aprilie, intrucat reprezentantii Ministerului Educatiei nu au tinut seama de opiniile si propunerile lor privind proiectul legii educatiei nationale, a declarat marti pentru Agerpres, presedintele organizatiei studentesti, Ion Poenaru.

 

„Uniunea Nationala a Studentilor din Romania respinge vehement noua forma a proiectului legislativ. UNSR a hotarat sa sustina actiunile sindicatelor din invatamantul superior. Este inadmisibil ceea ce se intampla. Ne-am saturat ca Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa nesocoteasca drepturile noastre si sa desconsidere intregul demers de amendare a proiectului legii educatiei nationale. (…). Ne opunem experimentelor pe care ministrul Daniel Funeriu le catalogheaza ca fiind o reforma de calitate a sistemului educational si nu vom renunta la promovarea principiilor democratice, europene dupa care trebuie sa se produca o schimbare benefica in invatamantul superior”, a afirmat Ion Poenaru.

0 comentariu

Queen Of England 13-07-2010 - 17:13

Mecca

Objectiv: Deploi a „little (atomic?)” bomb.

Accomplishment: cleaning the teritory from bugs.

Comments: fuck’em

So help us God.

M_D_L 14-07-2010 - 06:16

care sa sifoneze banii stransi de la contribuabili.

Avionul asta ii va ajuta ca lumarea la capul mortului, cand chinezii vor domina planeta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult