Acasa Actualitate-InternaSocial Urmărire şi împuşcături ca în filme pe străzile Bucureştiului (video)

Urmărire şi împuşcături ca în filme pe străzile Bucureştiului (video)

scris de C.F.V.
20 afisari

Polițiștii rutieri au surprins, în noaptea de joi spre vineri, în trafic, un tânăr de 16 ani, care conducea o mașină de lux cu numere străine și care nu a oprit la semnalele acestora, gonind pe străzile Capitalei.

urmarire politie bucurestiOamenii legii au plecat în urmărirea acestuia, iar, când au ajuns într-o zonă fără participanți la trafic, la bariera de pe șoseaua Petricani, au tras 17 focuri de armă, dintre care 11 spre autoturismul condus de băiat.

Tânărul era în mașină cu fratele său, cu 10 ani mai mare decât el.

„Șoferul urmărit a oprit în cele din urmă în zona Pantelimon, dar, în manevrele sale, când a dat cu mașina în spate, a acroșat și un polițist, pe care l-a accident la picior. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La examenul etilotest șoferul a avut rezultatul zero, dar la cel antidrog rezultatul a fost pozitiv”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Ovidiu Munteanu, reprezentantul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit acestuia, șoferul de 16 ani este cercetat pentru conducere fără permis auto și este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru a se lua măsurile legale.

În jurul orei 1 dimineaţa, poliţiştii de la Brigada rutieră a Capitalei au urmărit o maşină timp de 27 de minute pentru a o face să oprească. Echipa de poliţişti a somat, pe Strada Moşilor, o maşină cu numere străine să oprească. Şoferul a venit până în dreptul poliţiştilor, a întors şi a fugit. Acesta a fost urmărit prin tot oraşul, pe Calea Văcărescu, Pantelimon, Şoseaua Petricani, unde un poliţiştii au tras 17 focuri de armă, din care 11 din maşină. Un poliţist a fost acroşat şi rănit de şoferul fugar.

În cele din urmă, pe Şoseaua Colentina, unde s-a format un blocaj din mai multe maşini de poliţie, şoferul a oprit, a coborât din maşină şi s-a pus cu faţă pe jos pe şosea. Şoferul, minor 16 ani, a ieşit pozitiv la testul antidrog În maşină era şi fratele acestuia, în vârstă de 27 de ani.

Polițiștii rutieri au efectuat joi noapte o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță pe arterele Capitalei.

În urma acțiunii, au mai fost reținute 10 permise auto, s-au întocmit patru dosare penale pentru consum de alcool și s-au aplicat peste 120 de sancțiuni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult