Acasa Actualitate-InternaSocial Urşii recidivează: Un bărbat din Petroşani grav rănit de un nou atac

Urşii recidivează: Un bărbat din Petroşani grav rănit de un nou atac

scris de Laurentiu Banches
174 Afisari

În noaptea de marţi spre miercuri un bărbat din Petroşani a fost atacat la stâna de la marginea oraşului de un urs şi a ajuns la spital cu mai multe răni grave.

Petroşani: Urşii recidivează - un bărbat rănit de un nou atac

Atacul a avut loc în zona cartierului Saşa de la marginea Petroşaniului, unde bărbatul deţine o stână. Victima a spus că a auzit zgomote şi apoi a luat o secure şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. El afirmă că în acel moment a fost atacat de urs şi că a reuşit să scape numai după ce unul dintre câinii de la stână l-au muşcat pe urs de picioare.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a suferit multiple leziuni pe tot corpul, iar buza inferioară i-a fost smulsă de ghearele animalului. Medicul de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, Ioan Ienea, a declarat pentru mediafax că „pacientul este în stare stabilă, dar are multiple răni pe corp, la buză şi la antebraţe”. Rănitul a fost transferat în cele din urmă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Deva, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS