Acasa Actualitate-InternaSocial Ursul din Sibiu a fost împuşcat (video)

Ursul din Sibiu a fost împuşcat (video)

scris de C.S.
38 afisari

Ursul văzut în această dimineață pe străzile din centrul Sibiului a fost ucis, după ce s-a ratat un foc cu tranchilizante. Animalul a fost găsit și împușcat într-o clădire de pe strada Lungă, în apropierea sensului giratoriu din partea cu Piața Cibin. În această clădire funcționează o fabrică, dar sunt și zone de birouri.
urs sibiuForțele de ordine au încercat să îl tranchilizeze, dar nu au reușit astfel că vânătorii l-au împușcat mortal.

Ursul era speriat și exista riscul de a deveni agresiv. Martorii au precizat că l-au văzut și în apropierea unei școli.
Ursul a fost prins pe strada Lunga, in curtea unei fabrici. S-a incercat impuscarea cu tranchilizante, fara succes. A fost impuscat cu o arma de vanatoare”, a declarat Luciana Baltes, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.
Nicio persoana nu a fost ranita de urs in cele cateva ore in care acesta a alergat pe strazile din oras, apropiindu-se de zona centrala, chiar in vecinatatea unor hoteluri de trei si patru stele, unde sunt cazati turisti.

„In municipiul Sibiu, zona Ibis, Somesului, se semnaleaza prezenta unui urs in libertate. Zona este impanzita de politisti, jandarmi, politie locala, pentru a gasi animalul. Nu este o semnalare falsa! Recomandam evitarea zonei. Va rog sa publicati pe orice cale pentru a preveni populatia. Perimetru posibil: intre Calea Dumbravii si Hotel Ramada”, se arata in mesajul IPJ Sibiu transmis presei.
Alerta a fost declansata in urma unui apel la 112. Ursul nu a scapat de la Zoo, fiind posibil sa fi venit in oras din Padurea Dumbrava, aflata la marginea orasului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult