Acasa Actualitate-InternaSocial Uzina de armament Sadu. O angajată rănită într-o explozie

Uzina de armament Sadu. O angajată rănită într-o explozie

scris de M.A.
1 afisari

O angajată de la uzina de armament din Sadu suferit arsuri la faţă şi la o mână, în urma unei explozii.

Uzina Mecanica Sadu

Uzina Mecanica Sadu

Femeia a fost transportată la spitalul din Târgu Jiu, aflându-se în afara oricărui pericol.

„A avut loc o aprindere de substanţă, unde se încarcă cartuşul. Primele iunformaţii sunt că are arsuri de gradul 3 pe faţă şi la mâini. Urmează ca o echipă să se deplaseze la faţa locului să vadă ce s-a întâmplat”, a declarat George Romanescu, director ITM Gorj, citat de realitatea.net.

„Locul unde s-a iniţiat substanţa este acelaşi unde s-a întâmplat în octombrie anul trecut. Acolo se află două cabine în care circa 200 de grame de substanţă trasoare sunt uscate prin frământare cu mâinile. Se introduce cu mânuşa mâna printr-un blindaj şi se freacă această substanţă. Aceasta este tehnologia. Din câte am aflat, s-a iniţiat circa 200 de grame de substanţă. Flacăra a ieşit prin zona găurii din blindaj şi mânuşile angajatei noastre şi a produs aceste arsuri„, a declarat Lorin Boian, directorul uzinei de armament Sadu.

În 11 februarie, o explozie a avut loc într-un atelier al Uzinei Mecanice din Sadu, unde erau depozitate aproximativ două tone de pulbere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult