Acasa Actualitate-InternaSocial Vȃlcea: Accident rutier grav. Trafic deviat prin platforma Oltchim

Vȃlcea: Accident rutier grav. Trafic deviat prin platforma Oltchim

scris de Laurentiu Banches
37 afisari

Un accident de circulație s-a produs ȋn dimineața de vineri, 27 septembrie, la ieșirea din municipiul Râmnicu Vâlcea spre Slatina, soldat cu o persoană decedată și una rănită grav.

Vȃlcea: Accident rutier grav. Trafic deviat prin platforma Oltchim

„Un autoturism care venea dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgășani a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. În acest acroșaj a mai fost implicat și un alt autoturism. În primă fază am avut doi răniți grav, dar între timp unul a decedat. Tot carosabilul a fost blocat, iar poliția a decis mutarea traficului spre Drăgășani-Slatina pe o rută ocolitoare prin OLTCHIM și apoi prin Mihăești”, a precizat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Teodorescu.

Poliția se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului și va informa în momentul când cele patru benzi ale DN64, în zona industrială a orașului, vor fi decongestionate de mașinile implicate în accident.

1 comentariu

IngerAlbastru 27-09-2013 - 11:22

Politia nu va sti exact niciodata ce s-a intimplat, ca sa n-avem discutii de dezbatut. Scena este foarte cunoscuta deja, unu care abia si-a deschis ochii a intrat pe contrasens ca se grabea dar habar n-are sa conduca si sa fie responsabil si pentru calatorul nu era pe lista lui de prioritati. Amin. Azi o sa mai moara cateva duzini in asemenea chinuri ca lumea nu invata nimic, se crede destept din nastere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult