Acasa Actualitate-InternaSocial Vacantele de vara se cumpara la Holiday Market

Vacantele de vara se cumpara la Holiday Market

scris de Ziua Veche
4 afisari

 Primul targ international de turism organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, (ANAT) se fa desfasura in perioada 18-21 martie 2010, în cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului. Organizat pe o suprafata de circa 3.500 mp utili, Targul International de Turism “Holiday Market” este primul ditnre evenimentele calendarului expozitional ANAT pentru acest an si va reuni peste 60 de agentii de turism.

Pe toata durata targului, vizitatorii pot beneficia de programul promotional “Inscrieri timpurii”, disponibil numai pana la 31 martie 2010. Programul presupune oferirea de reduceri de pana la 30 % din pret, pentru vacantele cumparate din timp.

„Vom avea alaturi de noi, ca si expozanti, agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, institutii de training si învatamant, birouri si reprezentante de turism ale mai multor state, parteneri internationali, autoritati locale, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, la un eveniment care va gazdui prezentari de destinatii, seminarii, prezentari oferite de Sponsori” a decalrat Corina Martin, presedintele ANAT. In cadrul acestui eveniment organizatorii promit tombole, de premii pentru vizitatori, majoritatea constand în pachete turistice în Romania si în strainatate.

0 comentariu

STAN PATITU 07-07-2010 - 12:23

As zice ca oprobiul l-a capatat nu si l-a asumat. De la populatie. Pe merit!

STAN PATITU 07-07-2010 - 12:24

CENZURATI CAM AIUREA…

Azazel 07-07-2010 - 14:04

Pe cine intereseaza ca el si-a asumat oprobiul micsorarii pensiilor? Oare, nu este el acelasi Basescu care promitea in campanie ca nimeni nu se va atinge de un leu din pensiile si salariile romanilor? eu cred, insa, ca Basescu este inconstient si face jocurile unor „forte” care: ori vor sa ne distruga ca natie, ori vor sa creeze o stare de conflict nationala pentru a isca o noua revolutie prin care – cu adevarat – sa ne debarasam de comunism si de ingerasi lui, care ingerasi sunt acum cei care se lafaie in fruntea tarii.

sulangiul 07-07-2010 - 15:01

Marinaru’ joaca teatru cu nerusinare, ca de obicei!!!!!!!!!

Tzepesh 07-07-2010 - 17:39

Ipochimenu’ nu face decat sa constate ca a incasat oprobriul si, ca orice boarfa care se respecta, acu incepe sa cante aria „toate curvele au avut noroc, numai eu nu”.

Pribeagul 07-07-2010 - 17:58

In alegerile prezidentiale din 2004 Basescu ne explica pe larg cum avutia tarii a fost jefuita, iar jefuitorii deveniti baroni, magnati, oligarhi, moguli au pus la baza societatii un sistem degradant, care impiedica, din start, orice speranta de mai bine pentru majoritatea romanilor.

Foarte apropiat de cei multi, jefuiti si oropsiti, Basescu indemna: „Va chem sa dam lovitura de gratie acestui sistem ticalosit!”, si ura poporului din sufletul sau curat: “Sa traiti bine!”

Timpul a trecut. Baronii, mogulii, oligarhii, magnatii si alti ticalosi din sistemul ticalosit, in timpul domniei idioate a lui Basescu, si-au dublat si triplat averile, sleind bugetul si avutia statului.

Ca tara sa nu intre in faliment, Basescu a gasit solutia: pentru a ne fi mai bine trebuie reduse salariile si pensiile, incusiv cele nesimtit de mici, de 500-800 lei; ca de… trebuie sa fim solitari.

Baronii, mogulii, oligarhii, magnatii si alte fel de fel de capause ale bugetului de stat pot sa-si continue activitatile mafiote in liniste. Basescu n-are ce le face, vor gasi intodeauna o cale de a ocoli spiritul legii.
Exemplu: “…guvernatorul BNR a renunţat la ambele apartamente pe care le avea în Bucureşti: pe primul, evaluat la 636.000 de lei, l-a donat soţiei Lăcrămioara la 1 martie, iar pe cel de-al doilea, evaluat la 216.000 de lei, l-a donat fiului Costin, tot la 1 martie.”

Iata, se poate. Genul acesta de oameni n-are probleme cu asigurarile. Cei cu salarii de 600 de lei, care au asemenea probleme, sunt niste nenorociti, niste nemernici, niste ratati.

Stralucit! De ce sa plateasca un bogat impozite la stat? Lasa sa plateasca amaritii cu venituri de 500-1000 lei/luna! Vom face pentru ei legi, pe care n-au cum le ocoli!

Statul vrea sa prospere luind de la amariti, nu de la cei care au. Greu de crezut ca-i solutia buna. Dar mai stii?

Parpanghel 08-07-2010 - 09:13

v-ati asigurat un loc in ISTORIA NEAMULUI, cu maximumul de care a-ti fost in stare! F E L C I T A R I !

Petre 05-08-2010 - 09:20

Incep cu definitia probriului : „OPRÓBRIU s. n. (Livr.) Dispreț, dezaprobare prin care societatea condamnă fapte socotite nedemne sau oameni care săvârșesc astfel de fapte. – Din fr. opprobre, lat. opprobrium” Mai este loc de comentariu? Nu cred.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult