Acasa Actualitate-InternaSocial Valea Jiului: Peste 5.000 de mineri au blocat intrarea în Petroşani

Valea Jiului: Peste 5.000 de mineri au blocat intrarea în Petroşani

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Protestele continuă joi în Valea Jiului, unde peste 5.000 de mineri au blocat intrarea în municipiul Petroşani, pe DN 66, în zona Livezeni.

mineri protestColoana de manifestanţi a fost oprită de liderii de sindicat care nu le permit minerilor să intre în Defileul Jiului. În faţa manifestanţilor sunt şi jandarmi. Celor aproximativ 3.000 de mineri care au mărşăluit pe străzile din Petroşani, după ce au protestat în curtea Companiei Naţionale a Huilei, li s-au alăturat alţi ortaci. Astfel, numărul protestatarilor a ajuns la peste 5.000.

În momentul în care au ajuns la ieşirea din municipiul Petroşani, pe DN 66, în zona Livezeni, la aproximativ 50 de metri la intrarea în Defileul Jiului, minerii au fost opriţi de liderii de sindicat, care încearcă să îi convingă că intrarea în Defileul Jiului reprezintă o greşeală, informează Mediafax.

Minerii, care blochează intrarea în municipiul Petroşani, insistă să intre în Defileul Jiului, însă echipaje de jandarmi blochează drumul către Defileu.

Minerii din Valea Jiului continuă protestele declanşate luni, în condiţiile în care nu au ajuns la niciun acord cu reprezentanţii ministerelor Economiei şi Finanţelor, soluţia oferită de guvernanţi fiind considerată una “amăgitoare”, care nu poate asigura continuarea activităţii miniere.

1 comentariu

Sorin 08-03-2012 - 18:13

OhhhOO ,asa, accelarati domnilor din opozitie ,luptatori ,ilustri ….acum „Tarul „domniilor voastre a cistigat un nou mandat….si va grabiti sa-i executati ordinele….NU STIU POATE MERITA DAR NU E NEVOIE DE TIGANEALA !

Ati organizat o noua mineriada ,..”strategii sau strategul ” din trecut loveste
si-n prezent ….Prostii ,sunt un dement ,ce conteaza Romania ,imginea tarii ,batjocutra nationala pe care o creiati ,umilirea romanilor de pretutindenii…..IMPORTANT E SA AJUNGA CRIN NARCIS LAURENTIU GEORGE ANTONESCU PRESEDINTE …!

Gindirea ,filozofia politivca iliesciana…TOTUL E PERMIS IN LUPTA PT CISTIGAREA ALEGERILOR… a fost insusita foarte bine de catre asa zisi „democrati ,luptatori anti comunisti „…

Daca vor sa iese din defileu …datile apa sia se duca se schimbe …

.Ion iliescu c”cine sta linga mine cistiga ,sunt un brand a-l USL ,unicul..

Ps. Ati pus nebunul sa-mi darime casa ,sa ma dea in judecata …prostul
s-a scapat ..spune ca isi cumpara dreptatea ,are justitia in buzunar……

NU -MA PUTETI REDUCE LA TACERE CACI FAC CEA CE IMI DICTEAZA CONSTIINTA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult