Acasa Actualitate-InternaSocial Vanghelie a zburat deasupra Bucureştiului. Cum i s-a părut

Vanghelie a zburat deasupra Bucureştiului. Cum i s-a părut

scris de P.C.R.
3 afisari

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că, din elicopter, clădirile din Bucureşti se văd „una grasă”, alta „slabă”, el apreciind că această privelişte este „un circ”.

Vanghelie a zburat deasupra Bucurestiului„Din păcate, am schimbat PUG-ul ăsta, care a existat, care n-a existat, l-am schimbat prin PUZ-uri şi l-am dezmembrat şi acuma ne-am trezit după 20 de ani că construcţiile sunt una mai grasă, una mai slabă, una mai înaltă, una mai mică, iarăşi două grase, iarăşi una mai slabă. Dacă vă uitaţi de sus, este un circ, pe bune”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

El a arătat că a experimentat în elicopter, fiind pentru prima dată când zboară, „momente tari”. „Au fost momente tari, nu senzaţii tari. Emoţii am avut un pic, dacă e pentru prima dată…”, a spus Vanghelie.

Vanghelie a precizat că are o problemă cu „investitorii strategici” care ridică maşinile pentru 200 de euro. „Am o problemă cu investitorii ăştia strategici, care ridică maşinile pe 200 de euro. E cea mai mare mizerie, atâta timp cât tu nu-i dai alternativă. Ce credeţi, că eu nu puteam să găsesc un investitor strategic din ăsta în Sectorul 5? Ce naiba, asta e un circ, e o maimuţăreală, punem pe unii să ridice cu japca maşinile. Le nenoroceşti şi maşinile, le iei şi 200 de euro, e bătaie de joc”, a spus Vanghelie.

El a menţionat că îi lasă pe aceşti „investitori strategici” în „adormire”, ca la masonerie. „Eu îi las în adormire, ca la masonerie, îi las în adormire pentru Sectorul 5. Eu am comunicat cu cetăţenii şi mi-au zis să-i lăsăm în adormire sau să îi trimitem în celelalte sectoare, unde se poate crea o concurenţă, în loc să le ia 200 de euro, să le a 210 euro”, a mai spus Vanghelie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult