Vaslui: Copil de 5 ani rănit grav pe terenul de fotbal al şcolii | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Vaslui: Copil de 5 ani rănit grav pe terenul de fotbal al şcolii

Vaslui: Copil de 5 ani rănit grav pe terenul de fotbal al şcolii

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Un copil de 5 ani din comuna Rafaila, din judeţul Vaslui, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, după ce o bară de metal de la o poartă de fotbal a căzut peste el în curtea şcoli.

Vaslui: Copil de 5 ani rănit grav pe terenul de fotbal al şcolii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David, a declarat pentru Agerpres, că nefericitul incident s-a întâmplat în timpul recreaţiei, când “Mai mulţi copii se jucau pe terenul de sport al şcolii.”, iar “Câţiva au făcut balans pe bara metalică a porţii de pe terenul de fotbal, bucata de metal desprinzându-se şi căzând peste un copil de cinci ani, care învăţa la grădiniţa aflată în aceeaşi clădire.” Loredana David a precizat că un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a preluat copilul, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, de unde a fost transportat mai departe cu un elicopter SMURD la un spital de neuro-chirurgie din Bucureşti.

Potrivit IPJ Vaslui, în acest caz se efectuează în continuare cercetări. Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a demarat o anchetă în acest caz pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs incidentul şi dacă poate fi vorba de neglijenţă din partea cadrelor didactice.

3 comentarii

cetatean 03-10-2012 - 20:08

Pai, da, la Rafaila, doamna director se ocupa cu fraudarea examenelor, nu sa asigure poarta din fier. Acum cateva zile, la Rafaila, Vaslui, s-a dat un consurs pentru postul de educatie fizica pentru care au participat doi candidati, unul din jud. Iasi si unul din Negresti. Celui din jud. Iasi i-a spus sa plece din prima zi, cica avea omul ei, om care a luat 2 la titularizare, din Negresti. La concurs au participat doi evaluatori din Negresti si ghititi, desi candidatul din Negresti nu a facut mai nimic la examen, a luat nota 8, iar cel din Iasi, care a facut mai tot, a luat 5. Mentionez faptul ca pe candidatul din Negresti, la sfarsitul examenului, l-a invitat in cancelarie alaturi de evaluatori, poate sa-si refaca lucrarea baiatul. Deci, sa-i fie rusine! O escroaca, stie toata lumea asta.

cineva 03-10-2012 - 21:29

doamna director este o femeie extraordinara, doar ca in astfel de cazuri sunt altii care au mai multa putere decat ea, dar intr-o astfel de situatie nu este cazul sa vorbim despre asta. sa respectam durerea parintilor, a educatoarei, care este doar o victima a sistemului.asa a fost sa se intample. trebuie precizat ca la Rafaila scoala si gradinita sunt destul de bine ameajate fata de altele din alte localitati. in fiecare seara acolo pe teren se joaca fotbal si nu a cazut peste nimeni acea poarta si uite ca ghinionul s-a indreptat catre acest ingeras care nu a avut nicio vina. nu ne ramane decat sa ne rugam pt el, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si pe parinti sa-i intareasca. numai cine nu e parinte poate sa se gandeasca la rautati in astfel de momente si in plus sa-mi arate mie cineva un director de scoala care nu-si angajeaza favoritii, deci nu se intampla doar la Rafaila, ci in toata Romania.

PARINTE 04-10-2012 - 17:28

” CINEVA ” din mesajul care l-ai postat imi dau seama ca esti UNA din favoritele dnei .Dna director o fi o femeie extraordinara dar nu si un director extraordinar, este adevarat comentariul postat mai sus, a fost ocupata cu angajarea favoritiilor,doar nu era sa se ocupe de siguranta copiilor. si eu sunt parinte si de asta ma gandesc la siguranta lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult