Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi aici cine nu mai beneficiaza de ajutoare de incalzire

Vezi aici cine nu mai beneficiaza de ajutoare de incalzire

scris de Ziua Veche
2 afisari

Persoanele care detin si alte locuinte in afara celei de domiciliu, precum case de vacanta,sau masini cu o capacitate cilindrica de peste 1.600 cmc nu vor mai primi ajutoare de incalzire,evaluarile indicand ca peste 10% dintre cele 3,2 milioane familii beneficiare ar urma sa nu mai fie subventionateNoile reguli de acordare a ajutoarelor de incalzire vor fi aplicate incepand cu sezonul de iarna 2010-2011, a decis Guvernul in sedinta de luni.


Ministrul Muncii, Ioan Botis, a precizat, potrivit Mediafax, la finalul sedintei ca plafonul lunar maxim de venituri pe membru de familie in limita caruia sunt acordate ajutoare de incalzire a fost mentinut la 615 lei, impreuna cu transele de venituri luate pana in prezent in calcul, dar au fost definite mai clar categoriile de persoane care pot fi subventionate.

Astfel, persoanele care detin un alt imobil in afara celui de domiciliu sau vehicule cu o capacitate cilindrica de peste 1.600 centimetri cubi nu vor mai primi ajutoare de incalzire.

Persoanele care depun declaratii neconforme privind bunurile aflate in proprietate, pentru a primi ajutoare de incalzire, vor fi sanctionate cu amenda de pana la 5.000 lei.

0 comentariu

Mache 27-07-2010 - 00:24

Bun! Vantu e malefic si falimenteaza orice chestie pe care pune mana.

Totusi el a platit bani frumosi pe Ziua, baietii de la Catavencu si-au umplut binisor buzunarele cand au facut pactul cu diavolul, iar Realitatea TV inghite o avere si nu produce decat pierderi.

Ma topesc de curiozitate sa aflu totusi cum produce Vantu bani lichidandu-si ieftin activele pe care le-a cumparat scum…

Poate cineva sa-mi explice in mod coerent mecanismul?

protector 27-07-2010 - 05:57

pai sa zicem ca ai un teren care avea o valoare de piata de cateva milioane de euro. Cu ajutorul gazetei ii cresti valoarea, sa zicem printr-un puz de mare exceptie luat cu multa presiune. apoi cum scoti terenul de acolo? pai lichidezi afacerea. si in loc de cateva milioane de euro, dai pe el, tot tu, prin oamenii din suveica, cateva sute de mii de euro. si unite asa ei la 10% un bun de pret.

Shadow 27-07-2010 - 16:03

@mache

au facut bani „frumosi” mai ales cand au vandut actiuni de mai multe ori (aceleasi) lui vantu si asta le-a platit. il gasesti si pe „amicul” it morar langa bucsu pe statul de plata.
Vrei sa-mi spui ca au platit impozite pe „plus valoarea” aia? Hehe nu zi zau cu limba scoasa :-).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult