Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi aici pe unde nu se circulă miercuri în Bucureşti şi traseele RATB modificate

Vezi aici pe unde nu se circulă miercuri în Bucureşti şi traseele RATB modificate

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Traficul rutier va fi restricţionat în centrul Capitalei, în zona Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, Şoseaua Kiseleff şi pe traseul Victoriei-Romană-Universitate-Unirii-Palatul Parlamentului, pentru mitingul şi marşul organizate, miercuri, de cele cinci confederaţii sindicale.


Acţiunile de protest de miercuri încep cu un miting în Piaţa Victoriei, între orele 10.00 şi 11.00, care se va desfăşura între linia de demarcaţie a benzii a II-a de circulaţie, de pe Bulevardul Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor către Piaţa Română, Şoseaua Kiseleff, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Lascăr Catargiu, până la scuarul de demarcare dintre cele două sensuri de circulaţie, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, preluat de Mediafax.

Marşul de protest va avea loc între orele 11.00 şi 14.00, pe traseul Piaţa Victoriei – Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Magheru – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bulevardul I.C. Brătianu – Piaţa Unirii – Bulevardul Unirii – Piaţa Constituţiei.

Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulaţie, lăsând libere două benzi, pe sensul dinspre Piaţa Unirii către Piaţa Victoriei, pentru a permite accesul maşinilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, a ambulanţelor, a pompierilor şi a altor autospeciale cu prioritate la trafic.

Începând de marţi, la ora 20.00, va fi restricţionată parcarea maşinilor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, alveolele de pe Şoseaua Kiseleff şi de pe traseul de deplasare al manifestanţilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii. Restricţiile vor fi menţinute până la terminarea acţiunilor de protest din fiecare zonă.

În noaptea de marţi spre miercuri, începând cu ora 24.00, va fi restricţionat traficul în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie, dinspre Piaţa Romană către Monumentul Aviatorilor, precum şi în Piaţa Constituţiei, două benzi de pe Bulevardul Libertăţii, sensul dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

Miercuri dimineaţă, de la ora 7.00, va fi restricţionat traficul rutier, până la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piaţa Arcului de Triumf până la Piaţa Victoriei. Pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piaţa Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, nu va mai fi permis accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Piaţa Victoriei, şi nici efectuarea virajului la stânga din Piaţa Victoriei către Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

Pe timpul marşului de protest, începând cu ora 10.30, până în jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restricţionat în totalitate, atât pe traseul de deplasare al participanţilor, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu – Bulevardul Magheru – Bulevardul I.C. Brătianu – Bulevardul Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care se intersectează cu aceste bulevarde.

De la ora 12.00 va fi restricţionat în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Naţiunile Unite, de la Piaţa Naţiunile Unite, pe Bulevardul Libertăţii, între Splaiul Independenţei şi Rond George Coşbuc, pe strada Izvor şi pe strada B.P. Haşdeu, de la Pod Haşdeu până la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.

Pentru eliberarea zonei de miting, la finalul acţiunii va fi restricţionat în totalitate traficul rutier pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi Pod Operă, pe ambele sensuri de mers. Restricţia va fi valabilă între 22.00 şi 23.00.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să evite, pe cât posibil, deplasările în aceste zone, pentru a evita blocajele în trafic, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi să circule cu atenţie atunci când trec prin zone aglomerate.

Vezi aici traseele RATB modificate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult