Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi care hotel din Bucureşti este în topul celor mai urâte din lume

Vezi care hotel din Bucureşti este în topul celor mai urâte din lume

scris de P.C.R.
8 afisari

Hotelul seamănă cu o închisoare de minimă securitate. În cel mai rău caz, seamănă tot cu o închisoare de minimă securitate, spun autorii topului.

Rin Gand Hotel  al fratilor Negoita este printre cele mai urate din lume„Ai crede că cel mai mare hotel din Europa ar arăta mai bine de atât. Chiar dacă a fost construit în 2008, arată de parcă ar proveni din urmă cu 20 de ani, lăsându-ne să ne întrebăm dacă proiectanţii au folosit manuale învechite despre arhitectura modernă când au gândit acest lucru urât – România este în urmă, dar nu ar trebui să fie atât de în urmă”, este descrierea făcută de Jetpacker, citată de Mediafax.

Pe site-ul RIN Grand, hotelul este prezentat drept „o combinaţie reuşită între grandoare şi eleganţă, între rafinamentul specific unui gentleman şi un caracter direct”.

Hotelul Rin Grand, cu peste 1.400 de camere, este deţinut de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă şi a fost construit în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro.

Întrucât un „câştigător” al unei astfel de liste nu a putut fi selectat, cele mai urâte hoteluri din lume au fost ordonate alfabetic de Jetpacker.

Alături de RIN Grand au fost incluse în top

Beetham Tower Hilton – Marea Britanie

Coral Hotel Muscat – Oman

El Algarrobico Hotel – Spania

First World Hotel – Malaezia

Grand Lisboa – Macao

Holiday Inn – Sarajevo

Hotel Unique – Brazila

Imperial Palace – SUA

Inntel Hotel Zaandam – Olanda

MGM Grand Macau – Macao

Ryugyong Hotel – Coreea de Nord

Son Of Heaven Hotel – China

The Standard Hotel – SUA

Westin Times Square – SUA.

2 comentarii

Ciu Huhu 22-03-2011 - 19:15

Ptiuuu!

Liviu 22-03-2011 - 21:34

Intamplator stiu si cum a fost construit: la negru, cu echipe de muncitori necalificati luati de prin toata tara si schimbati precum ciorapii … Nu ca treaba asta nu ar face-o atat de multi insa la cat s-a construit acolo va inchipuiti ce evaziune s-a facut !

Intrebarea este ce face cu atatea camere si care este procentul mediu de ocupare ?! Nu stiu daca Bucurestiului ii lipseau locuri de cazare la hotel in asa masura sau nu cumva niste bani trebuiau bagati in ceva !? Iar amplasamentul este mai degraba la periferie (intr-o periferie lipsa de foarte multe lucruri !) decat in „apropiere” de centru …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult