Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi care sunt drumurile pe care se circula greu din cauza zapezii

Vezi care sunt drumurile pe care se circula greu din cauza zapezii

scris de Ziua Veche
2 afisari

Traficul este îngreunat pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Argeş, Prahova, Vâlcea, Braşov, Gorj, Covasna, Harghita, Cluj, Mureş şi Maramureş, din cauza zăpezii, a anunţat, vineri dimineaţă, Centrul Infotrafic.


În judeţul Argeş,
traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN 73. Pe porţiunea de drum dintre Rucăr şi Dâmbovicioara, la kilometrul 84, circulaţia a fost blocată temporar, vineri dimineaţă, din cauza înzăpezirii a trei autotrenuri. Pe acest tronson de drum este gheaţă şi zăpadă bătătorită, potrivit Centrului Infotrafic.

În judeţul Mureş, circulaţia pe DN15 (E578), în zona localităţii Androneasa, la kilometrul 144+400, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, din cauza aluviunilor de pe drum.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, Livia Popa, a declarat, pentru Mediafax, că vineri, în jurul orei 2.00, circulaţia a fost blocată aproximativ o oră în zona localităţii Androneasa, după ce, din cauza precipitaţiilor, pe drum au căzut câţiva copaci şi au avut loc alunecări de teren. În prezent, în zona localităţii Androneasa acţionează echipaje de poliţie şi forţe locale.

În judeţul Maramureş, DN 19, care face legătura între Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei şi care a fost inundat, joi, ca urmare a revărsării râului Tisa, este în continuare închis, vineri dimineaţă, în zona localităţii Remeţi. Şoferii pot merge pe ruta ocolitoare Sighet – Baia Mare – Seini – Satu Mare.

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN18, în zona localităţii Borşa, din cauza zăpezii.

Traficul se desfăşoară îngreunat şi în judeţele Covasna – pe DN10 Crasna-Brădet, Vâlcea – pe DN7A Voineasa-Obârşia Lotrului, Braşov – pe DN73 Fundata-Moeciu, Gorj – pe DN67C Novaci-Rânca, Harghita – pe DN12C Gheorgheni-Lacu Roşu, Prahova – pe DN1A, la Cheia, şi Cluj – pe DN1R, la Beliş.

0 comentariu

Viorica Ianc 01-08-2010 - 05:55

Poate iesea mai ieftin cu o frunza de
stejar realizata prin concurs (cea mai
expresiva)de studentii de la Arta Plastica
din Bucuresti, Cluj sau Iasi !!!
Poate cu jumatate din banii astia se
curatau Carpatii si toate rurile tarii de
gunoaie !
Pacat doamna ministru de banii aruncati pe
frunze scumpe. Cu banii astia se poate
face o grdina in Carpati pentru cultivarea
fruzei de coca. Cel putin asta foloseste
daca nu intreci masura la rontait impotri-
va durerilor de stomac.

weir 19-08-2010 - 16:33

Frunza a iesit binisor iar cercetarea in mai multe tari este scumpa si oricine care cunoaste domeniul asta poate sa zica asta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult