Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi cât de grele au fost subiectele de matematică de la Bac

Vezi cât de grele au fost subiectele de matematică de la Bac

scris de M.I.
4 afisari

La primul subiect elevii au avut de răspuns la 6 întrebări din matematica de clasa a 9-a şi a 10-a.  Pentru alte 30 de puncte elevii au avut de rezolvat două subiecte din algebra de clasa a 11-a şi a 12-a.  Ultimul subiect, cu un grad de dificultate mai mare, le-a solicitat elevilor cunoştinţe de analiză matematică.

EleviSubiectele pot fi făcute. Cine ştie şi a învăţat în timpul liceului poate să ia un 7-8. În rest trebuie să fie atenţi să nu greşească la calcule. Sunt subiecte normale de tip bacalaureat. Sunt destul de accesibile sunt pe stilul în care au fost obişnuţi. Dacă profesorul a lucrat cu ei subiecte de tip bacalaureat, dacă s-a lucrat în genul asta, se poate”, a declarat, pentru Realitatea.net, Cristian Alexandrescu, profesor de matematică şi inspector şcolar general Inspectoratul Şcolar Bucureşti.

Peste 210.000 de elevi au intrat, luni, la probele scrise de la Bacalaureat 2011. Prima probă a fost la limba şi literatura română. Miercuri are loc proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, iar vineri, 1 iulie, elevii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele examenului vor fi afişate la 3 iulie, iar în 4 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, se vor putea depune eventualele contestaţii. Rezultatele finale ale examenului vor fi afişate la 8 iulie.

1 comentariu

Cercul 29-06-2011 - 16:43

Cand la analiza se da mai usor decat la algebra si la geometrie, ceva e in neregula.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult