Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi câţi candidaţi au fost eliminaţi la Bac

Vezi câţi candidaţi au fost eliminaţi la Bac

scris de C.P.
2 afisari

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a finalizat situaţia privind candidaţii eliminaţi la prima probă a examenului de bacalaureat.

bacalaureat_2011Astfel, potrivit statisticilor oficiale, de la proba scrisă de limba şi literatura română au fost eliminaţi 233 de candidaţi, cei mai mulţi în Mehedinţi – 33, Bucureşti – 29 şi Constanţa – 19. În celelalte judeţe numărul candidaţilor eliminaţi a fost mai mic.

Toţi cei 233 de candidaţi care au fost eliminaţi au pierdut dreptul de a mai participa la examenul de bacalaureat din toamna lui 2011 şi vara lui 2012 întrucât au încălcat regulamentul de organizare şi desfăşurare a acestuia.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat au început luni, când a fost susţinută testarea la limba şi literatura română. Elevii care provin de la şcolile cu predare în limbile minorităţilor naţionale vor susţine, marţi, proba de limbă maternă. În zilele următoare, respectiv 29 iunie şi 1 iulie, se vor desfăşura proba obligatorie a profilului şi proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult