Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi cu câte tichete se suplimentează programul Rabla

Vezi cu câte tichete se suplimentează programul Rabla

scris de M.A.
5 afisari

Programul „Rabla” va fi suplimentat cu încă 30.000 de tichete în acest an, a declarat, luni, ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb.

programul rabla

Vezi cu câte tichete se suplimentează programul Rabla

Programul Rabla va continua în acest an,.în prima etapă, cu punerea pe piaţă a unui număr de 15.000 de tichete, iar după rectificare avem în analiză alte 15.000 de tichete pentru persoane fizice. Până la finele acestei luni vom finaliza procedura de punere pe piaţă a unui număr de 15.000 de tichete aferente unei sume de 57 de milioane lei, iar după rectificarea din luna iulie a celorlalte 15.000′, a precizat ministrul Mediului, potrivit Agerpres.

Rovana Plumb a subliniat că s-a luat această decizie în beneficiul cetaţenilor, dar si pentru păstrarea locurilor de muncă din domeniu.

În sesiunea din acest an a Programului Rabla au fost casate aproape 24.000 de autovehicule mai vechi de zece ani, în timp ce alte peste 2.500 de maşini noi au fost achiziţionate, potrivit informaţiilor Administraţiei Fondului pentru Mediu. De asemenea, prin Programul Rabla, în ultimii doi ani, au fost casate 305.964 autoturisme uzate şi au fost achiziţionate 101.766 autoturisme noi, dintre care, 40.269 de origine autohtonă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult