Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi cum va fi vremea în următoarele 3 zile

Vezi cum va fi vremea în următoarele 3 zile

scris de D.S.S.
12 afisari

Marţi norii mai zăbovesc în regiunile sudice şi sud-estice, unde pe spaţii restrânse sunt anunţate şi câteva ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Şi în zonele de munte izolat este posibil să mai plouă.Miercuri e soare în cea mai mare parte a ţării. Doar în sud-vest vor fi nori din care s-ar putea să cadă ploi slabe, izolat, în zonele montane. Vântul mai suflă peste pragul moderat în sud-est.

prognoza meteo

Prognoza meteo

La amiază temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 13 şi 22 de grade. Cel mai cald va fi în Câmpia de Vest, unde sunt temperaturi cu până la 5 grade peste mediile multianuale, iar cele mai mici valori sunt prognozate pe litoral. anunţă realitatea.net.
Vremea îi răsfaţă şi pe bucureşteni cu soare aproape întreaga zi şi vânt cel mult moderat. La amiază vor fi în jur de 18 grade, valoare normală pentru data din calendar.
Joi e cald, dar după-amiază norii se înmulţesc în nordul, centrul şi nord-estul ţării. Ploi se anunţă doar pe arii restrânse, mai ales la munte. Maximele prognozate de meteorologi se încadrează între 11 grade pe litoral şi 22 de grade în Câmpia de Vest. Este chiar o vreme uşor mai caldă decât mediile climatologice ale datei în jumătatea vestică a ţării.
Vreme frumoasă şi în Capitală joi, cu nori puţini pe cer şi o maximă de 19, poate chiar 20 de grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult