Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi jurământul pe care îl depun absolvenţii MBA

Vezi jurământul pe care îl depun absolvenţii MBA

scris de A.P.
7 afisari

Şcolile de MBA locale încep să asimileze practica de depunere a unui jurământ la momentul absolvirii cursu­rilor, după modelul absolvenţilor de la Harvard care s-au angajat încă din 2009, după începerea crizei, să îşi pună cunoştinţele în slujba binelui societăţii, cum se practică şi în medicină prin jurământul lui Hipocrate.

Şcolile de business nu îşi mai propun doar să livreze manageri performanţi, ci manageri care se pot adapta la schimbare şi care pot traduce în piaţă o imagine responsabilă a organizaţiei pentru care lucrează, scrie zf.ro.

Jurământul pe care îl vor depune absolvenţii de MBA: „Jur că voi face bani responsabil. Jur că nu mă voi implica în acte de corupţie. Jur că voi conduce compania cu integritate”

1 comentariu

YAAKOV 28-06-2011 - 11:23

Juramintele sunt pentru prosti. Banii adevarati se fac pe cai necinstite, prin coruptie, inginerii financiare cu statul, prin evaziune fiscala, prin mafia politica. Cel mai rapid se multiplica prin comert si camatarie. Productia este pentru cei calificati si cinstiti, ca sa traiasca si ei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult