Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi la ce facultăţi poţi intra la Universitatea din Bucureşti

Vezi la ce facultăţi poţi intra la Universitatea din Bucureşti

scris de Matei Iliescu
7 afisari

Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţie celor interesaţi pentru sesiunea septembrie aproximativ 481 de locuri la buget şi 1629 de locuri la taxă.

Cele peste 2.000 de locuri sunt la facultăţile de Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept (ID), Fizică, Filosofie, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie (ID, Sighişoara), Litere, Matematică şi Informatică, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Teologie Ortodoxă, Teologie Baptistă, Teologie Romano-Catolică.

Joi au început înscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere pentru programele de licenţă ale Universităţii din Bucureşti. Absolvenţii de liceu sau cei care doresc să-şi continue pregătirea la o a doua specializare în cadrul Universităţii din Bucureşti pot accesa site-urile facultăţilor unde vor găsi oferta educaţională, prezentarea specializărilor pentru care se organizează sesiunea de admitere, numărul de locuri scoase la concurs, precum şi actele necesare la înscriere. Toate aceste informaţii se găsesc şi pe site-ul de admitere al Universităţii din Bucureşti, www.admitere.unibuc.ro.

Înscrierile se vor finaliza în 10 septembrie, examenele vor avea loc între 12 şi 16 septembrie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 21 septembrie.

3 comentarii

BULA 02-09-2011 - 11:22

Facultatile din Bucuresti care nu au suficienti candidati sa militeze pentru inchiderea facultatilor de acelasi profil din provincie. Acolo nu se face carte serioasa. Invatamantul superior de stat sa se concentreze in cateva orase mari.

Suparaciosu 02-09-2011 - 18:52

Am trait s-o vad si pe asta Drept ( ID ) si Istorie ( ID ) la Universitatea din Bucuresti !!!!! NU mai au profesorii COBAI ? Adica nu mai au obiectul muncii ? normal..Invatamantul trebe sa se dezvolte in urmatorii ani, pe PLATFORME DE PROIECTE……Orice disciplina din invatamant trebe sa se transforme intr-un PROIECT. Clarrrrrr…Profesorii si alti dascali NU TREBE sa mai fie angajati pe VIATA. Ei trebe angajati in functie de NECESARUL societatii civile….Cei aia, 481 locuri la buget si 1629 de locuri cu taxa ????? deci exista in cadrul universitatii, un numar bine definit ( pe VIATA )de tugulani care TAIE FRUNZA, si mananca dude…

Suparaciosu 02-09-2011 - 19:50

In fiecare an, in septembrie, incepe Transhumanta pastoreasca sau mai nou Ravasitul mieilor….Ciobanul, adica statul, deschide larg prisaca plina de miere, tinerilor mieluti ( absolviti de liceu din toate judetele tarii ), Mielutii cand vad atata miere dau navala….doar n-or fi fraieri. Mierea este gratis….ea este produsa de….Constitutie, spun unii, altii spun ca mierea este produsa de albine.. Albine nu ar mai fi decat vreo 3000000, restul cica datorita bolilor, s-ar fi transformat in trantori ! Aici au ajutat dezinteresat bineanteles,Hipocritii. Ie posibil….Cum spuneam, mielutii vin la prisaca nu ca ar avea cineva nevoie de ei, NUUUU. Ei vin la mierea STATULUI ( marca inregistrata )…Acest produs nu este contabilizat de nimeni….Mierea trebe lipaita de cineva, nu conteaza de cine…trebe mancata domle, ce mai…Problemele apar dupa ce mielutii mananca neantrerupt 4-5 ani miere. La final mieii de atata miere se emancipeaza si se transforma in Oi. Acum incepe dandanaua….nemaifiind miere gratis, ele trebe sa pasca…Dar unde …ca pasunile sunt deja pline…Si uite asa bietele oi dispar..mancate de cate un lup si nu mai intreaba nimeni de ele.. DE CE ? DAIA sa intrebe prostii. Pai cui ii pasa ? Daca nu stiti va spun io, a bagat iar miere la prisaca din colt si ie gratis domle…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult