Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi notele la Evaluare Nationala 2017

Vezi notele la Evaluare Nationala 2017

scris de Z.V.
54 afisari

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2017. Notele pe judete

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2017. Notele pe judete

Notele la Evaluare Nationala 2017. În aceeași zi vor putea fi depuse eventualele contestații până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie.

Notele la Evaluare Nationala 2017. Lucrările sunt fi corectate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele.

Notele la Evaluare Nationala 2017. Prezența la proba de limba română a fost de 97,33%, iar la matematică 97,17%.

Notele la Evaluare Nationala 2017. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, ‘nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații’. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Notele la Evaluare Nationala 2017. MEN reamintește că media generală obținută la Evaluarea Națională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Națională (reprezentând 80%) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2017. Notele pe judete

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult