Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi primele rezultate la contestaţiile de la Bacalaureat

Vezi primele rezultate la contestaţiile de la Bacalaureat

scris de Z.V.
4 afisari

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut, în judeţul Covasna, de la 44,29 la 45,92 la sută, după rezolvarea celor peste 860 de contestaţii depuse de elevii nemulţumiţi de notele obţinute.

Harta rezultatelor la BACALAUREAT

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna, Keresztely Irma, a declarat vineri, pentru Mediafax, că în Covasna procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat a crescut la 45,92, în condiţiile în care înaintea rezolvării contestaţiilor era de 44,29.

Keresztely Irma a subliniat că 32 de candidaţi care fuseseră respinşi au reuşit să promoveze examenul.

În Covasna, au fost eliminaţi trei elevi pe parcursul examenelor.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut în judeţul Constanţa, în urma analizării contestaţiilor, de la 57,6 la sută la 60 la sută.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Constanţa, la nivelul judeţului au fost depuse 2.902 contestaţii, majoritartea fiind la limba şi literatura română şi la matematică.

În judeţul Constanţa, au susţinut examenul de bacalaureat 7.533 de elevi, numărul candidaţilor respinşi fiind de 3.163. Dintre aceştia, 2.652 au obţinut sub nota generală 5.00, iar 511 au avut media între 5.00 şi 5,99.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS