Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi programul examenului de bacalaureat

Vezi programul examenului de bacalaureat

scris de B.C.R
1 afisari

Luni au început înscrierile la sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat pentru elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a, care va începe pe 6 iunie.

bacalaureat_2011

foto: observator.md

Înscrierea la bacalaureat are loc în perioada 23 – 27 mai.  Cursurile pentru elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a vor fi încheiate în 27 mai.

Examenul de bacalaureat va începe în 6-8 iunie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmată în 8-10 iunie de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în 13-17 iunie de evaluarea compeţentelor digitale şi în intervalul 20-23 iunie de evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Probele scrise de la bacalaureat încep în 27 iunie cu Limba şi literatura română, în 28 iunie este progamată testarea la Limba şi literatura maternă, în 29 iunie va fi susţinută proba obligatorie a profilului şi în 1 iulie proba la alegere a profilului şi specializării.

În 3 iulie vor fi afişate rezultatele, în 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, care vor fi rezolvate în 5 – 7 iulie, urmând ca în 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, afirma, potrivit Mediafax, în 6 mai, că la examenele de bacalaureat din acest an nu se va mai copia şi avertiza că „dacă alţii nu vor fi vigilenţi”, ce s-a întâmplat în vămi se va întâmpla şi în educaţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult