Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi ultima minune din Caracal

Vezi ultima minune din Caracal

scris de R. C.P.
6 afisari

Părinţii elevilor din Caracal pot vedea notele şi absenţele copiilor lor de acasă, din faţa computerului, deoarece, începând din acest an şcolar, în municipiu a fost implementat un sistem de cataloage electronice.

Teatrul National din Caracal

Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că sistemul de cataloage electronice va fi funcţional în perioada imediat următoare astfel încât părinţii să vadă notele şi absenţele chiar din primele săptămâni de la începerea cursurilor.

‘Primăria Caracal a încheiat un contract cu o firmă care se va ocupa de chestiunile tehnice, de întreţinerea platformei informatice şi va fi făcută şi o instruire a părinţilor şi cadrelor didactice. Cert este că în foarte scurt timp sistemul va fi funcţional şi profesorii şi părinţii vor avea acces la cataloage online. Anul trecut un asemenea sistem a fost testat la Colegiul Naţional Ioniţă Assan şi a avut succes’, a spus Gheorghe Anghel.

Primarul a menţionat că în unităţile de învăţământ din Caracal sunt şi camere de supraveghere video, dar bugetul nu va permite în următoarele luni şi introducerea unor sisteme de acces în şcoli pe bază de cartelă, măsură care ar oferi o evidenţă cât mai rapidă şi completă a absenţelor şi elevilor care nu vin la şcoală.

1 comentariu

BULA 14-09-2011 - 17:42

Mai ramane ca faca si un robot cu care sa puna notele corect, sa nu le umfle la maxim ca profesorii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult