Acasa Actualitate-InternaSocial Vezi unde au loc înscrierile în clasa pregătitoare şi I, etapa a IV a

Vezi unde au loc înscrierile în clasa pregătitoare şi I, etapa a IV a

scris de A.B.
11 afisari

Cea de-a patra etapă de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa I se va desfăşura, în Capitală, într-un centru special organizat la Colegiul Naţional „I.L.Caragiale”. Înscrierile se vor face în două faze, respectiv 2-9 mai şi 11-18 mai.

elevi

foto: ziare.com

Potrivit Metodologiei privind cuprinderea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013, s-a realizat procedura operaţională de înscriere pentru etapa a IV-a, programată să se desfăşoare în perioada 2-18 mai 2012, anunţă ISMB.

Astfel, pentru copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri, înscrierea se realizează în perioada 2 -9 mai, în limita locurilor disponibile.

În perioada 11-18 mai, va avea loc înscrierea copiilor care, în etapele anterioare, nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ.

Procedura operaţională de înscriere cuprinde precizări privind activitatea propiu-zisă de înscriere a copiilor în etapa a IV-a, graficul de înscriere şi modelul de cerere de înscriere, documente postate pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti ( www.ismb.edu.ro) şi afişate la intrarea în fiecare unitate de învăţământ preuniversitar de stat cu nivel primar din municipiul Bucureşti.

Informaţii privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013, etapa a IV-a, pot fi solicitate la telverde 0800816021.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult