Acasa Actualitate-InternaSocial Victor Ponta a ratat aterizarea

Victor Ponta a ratat aterizarea

scris de Z.V.
12 afisari

Avionul cu care premierul Victor Ponta se intorcea la Bucuresti a ratat aterizarea pe aeroportul Henri Coanda, din cauza vantului puternic.

foto Facebook/ Ioana Avadani

foto Facebook/ Ioana Avadani

Aeronava venea de la Cluj Napoca. Premierul venea dintr-o deplasare la Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si training.

Ioana Avadani, directorul Centrului pentzru Jurnalism Independent, a fost cea care a povestit intamplarea si a semnalat prezenta premierului Victor Ponta in avionul care a ratat aterizarea. Aceasta a povestit pe Facebook momentele de panica prin care au trecut pasagerii: „The bumpiest flight I’ve ever had! Smucituri si goluri de aer, derapaje (da, si avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la suta din pasageri au borat. Pe buna dreptate, as zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu „stimati pasageri, va rugam, pastrati-va calmul”. Am ratat aterizarea din cauza vintului. In aceste clipe de restriste, ma gindeam ca daca e vreo vecinatate care sa aduca un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. In fine, am aterizat si, credeti-ma, pilotii si-au meritat aplauzele!

La debarcare, delegatia oficiala s-a suit in microbuzul de protocol. Mai putin premierul, care s-a alaturat pasagerilor de rind, boritori, palizi si razind isteric, ca oamenii care tocmai au invatat ca viata e importanta. Pentru aceasta decizie, premierul Ponta are de la mine un DA.

Intr-o nota mai personala: 1. delicioasa. dilema doamnei de la Protocol, care nu stia pe cine sa urmareasca cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om in stat (n. red – Calin Popescu Tariceanu), din microbuz?”. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult