Acasa Actualitate-InternaSocial Victor Ponta s-a întors în România în cârje

Victor Ponta s-a întors în România în cârje

scris de A.B.
22 afisari

Miercuri dimineaţă, Victor Ponta a venit la sediul guvernului. El a intrat în sediul executivului sprijinindu-se în două cârje.
Victor Ponta plecase in Turcia sa se opereze la genunchi pe 12 iunie.

victor ponta sedinta guvern Aparitia premierului este surprinzatoare, deoarece nu fusese anuntata nici de Victor Ponta si nici de Executiv. Astazi, la ora 12.00, are loc o sedinta de Guvern despre care se credea initial ca va fi condusa tot de „interimarul” Gabriel Oprea.

ponta in carjeVictor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni, pe 12 iunie. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu premierul turc Recep Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca s-a dus in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea „liniste si odihna”.

Presedintele Klaus Iohannis a spus trei zile mai tarziu ca a aflat de plecarea lui Ponta la Baku „pe surse”. „Nu am mai vorbit cu dumnealui. Nu m-a sunat nici pentru Baku, nici sa-mi spuna ‘la multi ani’, nici sa-mi spuna ca pleaca in Turcia”, a afirmat Iohannis.

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult