Acasa Actualitate-InternaSocial Vijelia a făcut victime în Parcul Herăstrău

Vijelia a făcut victime în Parcul Herăstrău

scris de R. C.P.
1 afisari

Ploaie torenţială, vijelii şi descărcări electrice puternice. Acesta a fost peisajul de duminică seară în Bucureşti. Zeci de copaci au fost puşi la pământ de vântul puternic, doi copii fiind chiar răniţi într-un astfel de incident produs în parcul Herăstrău.

Un copac s-a rupt în Parcul Herăstrău, din cauza furtunii din Bucureşti, lovind trei persoane, printre care doi copii care au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

 
 

Meteorologii avertizeaza: vijelie si ploi torentiale

Copacul a lovit o femeie cu doi copii şi un bărbat, a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Medicul a spus că cei doi copii au fost duşi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de vijelii, grindină şi ploi torenţiale, valabilă pentru Bucureşti şi zonele din împrejurimi, până la ora 22.00.

La 15 dintre copacii căzuți au intervenit echipaje ISU București, aceştia aflându-se în zona mai multor intersecții, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU București, Ovidiu Pană.

De asemenea, echipaje ale ADP au intervenit în zonele care nu se află în imediata apropiere a intersecțiilor, existând şanse mai mici pentru a se bloca traficul. O persoană surprinsă de furtună în timp ce se afla pe acoperişul unui imobil din Calea 13 Septembrie din Bucureşti a fost electrocutată, victima fiind găsită de paramedici în stop cardio-respirator.

Alte persoane au fost afectate de furtuna puternică de duminică seară, din Bucureşti. Astfel, un bărbat de 35 de ani a fost lovit de o creangă ruptă dintr-un copac, din cauza vântului puternic, în Sectorul 1 din Capitală.

O altă persoană a fost lovită de un geam de la parbrizul unei maşini a RATB, în zona Televiziunii Române, în timp ce un bărbat, lovit de o creangă în zona Huedin, a fost fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, potrivit serviciilor de urgenţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult