Acasa Actualitate-InternaSocial Vrancea: Cutremur de 2,8 grade pe scara Richter

Vrancea: Cutremur de 2,8 grade pe scara Richter

scris de C.S.
8 afisari

Zona seismică Vrancea a fost lovită de un nou cutremur. Seimsul înregistrat astăzi la ora 11:27 a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter, anunță Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Un nou cutremur de 2,8 grade a avut loc în Vrancea.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului din Vrancea au fost Covasna (34 de kilometri), Târgu Secuiesc (46 de kilometri), Focşani (49 de kilometri), Râmnicu Sărat (53 de kilometri) şi Mărăşeşti (55 de kilometri).

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs joi, în judeţul Botoşani, la o adâncime de şase kilometri.

De la începutul anului au mai fost trei seisme în zona seismică Vrancea, în 1 ianuarie, de 2,6 grade pe scara Richter, în 4 ianuarie, de 2,8 grade şi în 6 ianuarie, de 3,1 grade.

În decembrie 2013, în zona seismică Vrancea au fost înregistrate 21 de cutremure, cu magnitudini între 2,5 şi 3,9 grade pe scara Richter.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult