Acasa Actualitate-InternaSocial Vrancea: Un nou cutremur a avut loc aseară, la ora 21:03

Vrancea: Un nou cutremur a avut loc aseară, la ora 21:03

scris de C.S.
1 afisari

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc aseară, în zona seismică Vrancea. Este vorba de al doilea seism raportat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) în decurs de 24 ore, tot vineri, la 11.27, fiind înregistrat un cutremur de 2,8 grade.

Un nou cutremur a avut loc în zona Vrancea.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului înregistrat la ora 21:03, la o adâncime de 140 kilometri, au fost Covasna (35 de kilometri), Târgu Secuiesc (44 de kilometri), Focşani (45 de kilometri) şi Mărăşeşti (49 de kilometri).

În aceeaşi zonă seismică au mai avut loc, anul acesta, trei cutremure, la 1 ianuarie, de 2,6 grade pe scara Richter, 4 ianuarie, de 2,8 grade, şi 6 ianuarie, de 3,1 grade.

La 6 octombrie 2013, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult