Acasa Actualitate-InternaSocial Zăpada demite directorii de la CNADNR

Zăpada demite directorii de la CNADNR

scris de A.P.
1 afisari

Patru directori din conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au fost revocaţi din funcţie din cauza modului în care au fost gestionate acţiunile legate de deszăpezirea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti.

Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Guvernului, conducerea executivă a companiei, care este gestionată de ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, de interes naţional şi investiţii străine Dan Şova, a decis revocarea din funcţie a directorului general adjunct proiecte cu finanţare de la bugetul de stat, Băruţă Radu Ilie şi a directorului direcţiei proiecte autostrăzi cu fonduri externe, Florea Marinel. De asemenea, au fost revocaţi Tucan Jean Paul – director Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi Claudia Buzatu – şef birou comunicare.
În urma analizei efectuate asupra stadiului de execuţie a lucrărilor de deszăpezire şi a activităţilor de întreţinere a drumurilor naţionale aflate în administrarea CNADNR, au fost constatate deficienţe de ordin managerial în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în special în legatură cu gestionarea acţiunilor legate de reacţia la fenomenele meteorologice nefavorabile manifestate în aceste zile pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti‘, se arată în comunicatul citat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult