Acasa Actualitate-InternaSocial Zece trenuri blocate în gări, între Ploiești și Predeal

Zece trenuri blocate în gări, între Ploiești și Predeal

scris de C.S.
0 afisari

Zece trenuri au rămas blocate în gări, pe Valea Prahovei, traficul feroviar între Ploiești și Predeal fiind întrerupt din cauza unor copaci căzuți pe șine. Circulația a fost reluată parțial pe un fir în urmă cu puțin timp.

Zece trenuri au rămas blocate pe Valea Prahovei.

Iniţial, începând cu ora 22.00, a fost închis firul 1 al căii ferate, în zona Valea Largă, ulterior copacii căzând pe linia ferată şi blocând şi al doilea fir. În total zece trenuri de persoane au rămas blocate în staţii între Ploieşti şi Predeal. Şapte dintre garniturile feroviare, respectiv patru trenuri interregio şi trei trenuri regio, au fost oprite în gări pe Valea Prahovei, alte trei garnituri fiind oprite între Ploieşti şi Comarnic.

Echipele de intervenţie au lucrat toată noaptea pentru îndepărtarea copacilor căzuţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia a fost reluată pe un fir, lucrându-se în continuare pentru deblocarea firului al doilea.

Trenurile rămase blocate sunt tractate în zonă cu locomotive Diesel, urmând ca ulterior să fie trase de locomotivele electrice cu care au pornit la drum.

Potrivit CFR, au fost anulate opt la sută din numărul de trenuri care circulă într-o zi normală, însă nu se poate preciza numărul acestora, fiind în permanenţă trenuri anulate şi repuse în circulaţie. Întârzierile sunt semnificative, dar se asigură circulaţie pe toate liniile, mai puţin pe sectorul Ploieşti – Urziceni, închis de sâmbătă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult