Acasa Actualitate-InternaSocial Zeci de persoane au ramas cu conturile bancare goale

Zeci de persoane au ramas cu conturile bancare goale

scris de Ziua Veche
0 afisari

Cateva zeci de persoane care aveau depozite la o sucursala din Brasov a  bancii Credit Europe Bank au reclamat ca le-au fost golite conturile, in care se aflau sume mari de bani, numai din verificarea a sase reclamatii stabilindu-se ca prejuduciul este de peste un milion de lei.

 

Conducerea institutiei bancare din Brasov a facut plangere penala impotriva unei angajate a bancii, care ar fi responsabila de prejudiciul creat, evaluat la cel putin un milion de lei.

Comisarul sef adjunct al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov (CJPC), Ionel Spataru, a declarat corespondentului Mediafax ca pana in prezent au fost depuse unsprezece sesizari de catre clienti ai bancii care au reclamat ca li s-au golit conturile, insa numarul reclamatiilor continua sa creasca.

Potrivit sursei citate, din conturile oamenilor au disparut sume mari de bani, cea mai mare suma sustrasa din contul unei persoane fiind de 70.000 de euro.

Spataru a spus ca reprezentantii bancii au depus plangere penala impotriva unei angajate a unitatii, care ar fi responsabila de prejudiciul creat.

La ora transmiterii acestei stiri, la banca respectiva se afla reprezentanti ai CJPC si ai Politiei, care au declansat anchete in acest caz.

Comisarul sef adjunct al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov declara ca frauda a fost descoperita dupa ce mai multe persoane care aveau depozite la banca respectiva au mers sa extraga bani, fiind informati la ghiseu ca nu au niciun leu in cont, desi ei aveau sume importante.

Pana in prezent au fost verificate o parte dintre reclamatii, stabilindu-se ca prejudiciul creat este de peste un milion de lei.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult