Acasa Actualitate-Interna Sorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu a fost prins în Grecia

scris de Misu Andrei
72 afisari

Sorin Oprescu, condamnat la 10 ani de închisoare și dat în urmărire internațională, a fost reținut în Atena.

Se pare că Oprescu a fost capturat de o echipă Enfast (European Network of Fugitive Active Search Teams), informează Mediafax. Fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vinerea trecută, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupție. Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. Când au fost să pună în aplicare mandatul de arestare, polițiștii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Acesta ar fi ieșit din țară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu.

Fostul primar general al Capitalei a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare

Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare pentru corupție de către Curtea de Apel București.

El era acuzat de trei infracțiuni: luare de mită, constituire de grup criminal organizat și abuz în serviciu.

Obiectul flagrantului din 2015 a fost suma de 25.000 de euro, primită de Sorin Oprescu din partea unui fost director de la Administrația Cimitirelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult