Acasa Actualitate-Interna Sorina Pintea va fi cercetată în libertate, sub control judiciar

Sorina Pintea va fi cercetată în libertate, sub control judiciar

scris de Misu Andrei
80 afisari

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia depusă de fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea faţă de decizia de arestare preventivă. Instanţa a decis ca fostul ministru să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Sorina Pintea va fi cercetată în libertate. Instanţa a dispus măsura controlului judiciar în cazul ei. Dezbaterile s-au încheiat, iar instanţa urmează să ia o decizie cu privire la cererea Sorinei Pintea de a fi eliberată din arest.

Avocatul ei a declarat că Pintea a cerut revocarea arestării pentru a se interna în spital, nu pentru a merge acasă „oricât de mult şi-ar dori asta”.

„Am cerut revocarea arestării fără alte măsuri, iar în subsidiar luarea măsurii controlului judiciar care să îi permită să meargă să se interneze direct în spital.

Solicitarea ei nu e de a se duce acasă, ci de a se interna pentru a fi tratată de medici fără a-i fi frică de repercusiuni, fără să fie tratată sub presiune. Analizele medicale de la Sfânta Maria au fost prezentate întâi cadrelor de poliţie şi apoi ei, ceea ce este inadmisbil”, a spus avocatul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult