Acasa Actualitate-Interna Spitalul Militar Foșcani se va închide pentru 48 de ore datorita a doua cazuri de coronavirus

Spitalul Militar Foșcani se va închide pentru 48 de ore datorita a doua cazuri de coronavirus

scris de Misu Andrei
88 afisari

Un medic și un asistent care lucrau într-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foșcani au fost depistați cu coronavirus. Spitalul se va închide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuată dezinfecția.

„Marți, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical și auxiliar sanitar. În urma acestei situații, s-a dispus externarea tuturor pacienților și efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați”, a transmis Ministerul Apărării, miercuri, într-un comunicat de presă.

Spitalul Militar de Urgență Focșani se va închide pentru 48 de ore pentru executarea dezinfecției de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecției, cu excepția Centrului de Primiri Urgențe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult