Acasa Actualitate-Interna Starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat, are mai multe hernii

Starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat, are mai multe hernii

scris de Misu Andrei
84 afisari

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, susține că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ea acuzând unor decizii „injuste” luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova.

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. (…)  Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală şi o parte în zona lombară.

La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiţie medicală. De asemenea, pe parcursul detenţiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora”, a spus avocata, scrie Agerpres.

Ea a afirmat că Dragnea a cerut conducerii Penitenciarului Rahova să-i aprobe efectuarea unui consult la un spital de ortopedie, însă nu a primit niciun răspuns.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de instanţa supremă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

1 comentariu

Contra 11-09-2020 - 12:47

Cum intra un grande la puscarie, cum se imbolnaveste! Dar cand ucidea animale, ii place, nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult