Acasa Actualitate-Interna Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

scris de Misu Andrei
48 afisari

Ministrul Ionuț Stroe a explicat, la Digi24, care sunt normele de care va trebui să se țină cont în momentul redeschiderii sălilor de fitness. Acesta a mai precizat că, într-o primă fază, se va analiza posibilitatea redeschiderii doar a zonelor unde se folosesc aparatele de forță.

„Cu siguranță vom avea posibilitatea să ne întoarcem în sălile de sport. Momentul depinde de evoluția pandemiei în țara noastră. Abordarea noastră a fost una graduală în ceea ce privește redeschiderea sportului”.

Ministrul Stroe a precizat că Institutul Național de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății vor decide data când se vor redeschide sălile de fitness.

„Deschiderea sălilor de fitness este un subiect de impact. În ultima lună, pe această temă, am purtat multe discuții atât reprezentanții acestei industrii, cât și cu cei din INSP și Ministerul Sănătății. Nu vă ascund faptul că în acest moment lucrăm la niște norme care să definească cadrul în care se pot relua activitățile în săli și de asemenea nu vă ascund faptul că sunt îngrijorat de numărul de cazuri raportat ieri (n.r. joi).

Dacă nu se va dovedi că este o creștere a numărului de cazuri, după anumite reguli vom avea posibilitatea să stabilim deschiderea sălilor de fitness. În momentuld e față sunt sute de mii de români care așteaptă acest lucru”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult