Acasa Actualitate-Interna Susținătorii și contestatarii lui Dragnea s-au îmbrâncit și au aruncat cu ouă și iaurt

Susținătorii și contestatarii lui Dragnea s-au îmbrâncit și au aruncat cu ouă și iaurt

scris de Misu Andrei
94 Afisari

Scandal înainte de audierea lui Liviu Dragnea. Un grup de susținători a intrat în conflict cu mai mulți contestatari ai fostului politician, strânși în fața intrării în sediu.

Dragnea a spus, la ieșirea de la DNA, că procurorii l-au informat că se menține sechestrul în dosarul Teldrum.

„De asta m-a chemat. De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus el.

Dragnea a adăugat că trebuia să meargă la medic, „la niște analize, la 12.00”.

De la jigniri s-a ajuns îmbrânceli. Pe trotuar s-a aruncat cu ouă și iaurt.

Liviu Dragnea a intrat în sediul DNA după ce jandarmii au făcut un cordon pentru a-i face loc. El nu a făcut declarații.

După sosirea lui, susținătorii și contestatarii lui Dragnea s-au îmbrâncit.

Susținătorii lui Dragnea, aproximativ 20 de persoane, aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

Anunțul că Dragnea a fost convocat la DNA a fost făcut de Codrin Ștefănescu, unul dintre fidelii fostului lider PSD. Dragnea, proaspăt liberat condiționat din închisoare, mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult