Acasa Actualitate-Interna Tânăr, împuşcat în cap accidental de tatăl său la vânătoare

Tânăr, împuşcat în cap accidental de tatăl său la vânătoare

scris de A.A.
4 afisari

Un tânăr de 26 de ani, din Criciova-Timiş, a fost împuşcat în cap de tatăl său în timpul unei partide legale de vânătoare de fazani, informează Mediafax.

Tânăr împuşcat accidental la vânătoarePotrivit poliţiştilor, un tânăr din localitatea Criciova, judeţul Timiş, a fost transportat la Clinica Maxilo-Faciale din Timişoara, după ce a fost împuşcat în zona capului de tatăl său, în timpul unei partide de vânătoare pe fondul de vânătoare de la Criciova.

Bărbatul a ochit un fazan, iar când a tras focul de armă alicele au ricoşat direct în faţa băiatului său, rănindu-l.

Imediat la faţa locului a fost chemată o ambulanţă care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la un spital din Lugoj, insă medicii de acolo au decis să îl trimită la Timişoara.

Poliţiştii Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Timiş s-au deplasat la Criciova pentru audieri şi cercetări la faţa locului.

Arma de vânătoare cu care s-a tras a fost ridicată şi s-a stabilit că vânătoarea era legală, urm„nd ca poliţiştii să stabilească şi dacă vânătorii au respectat toate regulile de prevenire ale unor astfel de incidente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult